Jeugdhulp

Opgroeien is een hele klus. Niet zelden loop je als kind of jongere tegen problemen aan waar je ondersteuning en begeleiding bij kunt gebruiken.

Wij gebruiken eco coachen als belangrijk middel om je in beweging te krijgen. Wij gaan met je op pad, ondernemen activiteiten, sporten met jou en nog veel meer. Door middel van deze activiteiten bouwen wij een vertrouwensband op, kunnen wij op een natuurlijke manier gesprekken voeren en werken wij samen aan de doelen. De activiteiten worden afgestemd op jouw hulpvraag en altijd vanuit positieve bekrachtiging uitgevoerd. Hierin is het essentieel om je een goed gevoel over jezelf en de situatie te geven.

Daarbij sta jij nooit los van jouw systeem; zoals ouders/verzorgers, broers en zussen, familie en vrienden. Daarom richten wij ons niet alleen op jou, maar kijken wij naar je omgeving en het systeem. Waar liggen de problemen precies? Wie kan betrokken worden bij het aanpakken van het probleem? Waar ligt de kracht, bij zowel jou als bij jouw omgeving? Deze vragen stellen wij bij het opstellen van de doelen, waardoor de krachten gebundeld kunnen worden.